BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 14, 2012

assalammualaikum bloggers '_'

entry untuk kali ni , hurm ? ape tajuk ? aku pun tak tahu . tapi yang pasti nya aku nak cerita pasal hidup aku . harap maaf :/ . aku bukan nak kecoh pasal hidup aku . tapi ini normal lah kan . blog sendirian berhad kan ? suka hati aku nak cerita pape je :) kalau tak suke . aku mintak maaf .
hari ini 14/5/2012 . alhamdullillah aku genap sebulan . kalau ikut kan tarikh yang dulu 30/7/2011 sampai sekarang . aku dengan dia dah 9 bulan . tapi sebab masalah yang berlaku . aku dengan dia putus . sekarang baru sambung balik . tapi apepun , aku tetap bersyukur sebab aku kembali dengan dia balik . aku sentiasa berharap yang masalah dulu tak berulang lagi . masingmasing belajar untuk setia . aku cuba , dia pun cuba :)
faktor umur tak jadi masalah dalam couple kan ? zaman sekarang perempuan ramai nak dekat lelaki yang lebih dewasa dari dia kan . perempuan lebih suka lelaki yang matang daripada yang sebaya dengan dia . sebab terserlah kebudak budakkan :P maaf kalau terasa . aku cakap dari pengalaman . tapi kalau korang berfikiran tak sama macam aku , terpulang lah . maaf sangatsangat okay .

Sunday, April 15, 2012

sekali lagi cinta itu milik kita

assalammualaikum .

hey guys . tengok title aku cepat . haha . funny je kan . ceyh . hairi be mine forever . aku tak nak tinggalkan kau lagi . dah serik :/ . kau jagan tinggalkan aku pulak yek . aku cepuk2 kau kunk . haha . lagi sekali cinta itu milik kita . 14/4 okay suka tarikh tu , malam tuh la kita jumpe , malam tu jugak aku terima kau . memori aku tak boleh lupekan lah . dah sekian lame kite tak jumpe kan . tibetibe malam tu kite jumpe . wohoo . best doe .

p/s : I LOVE YOU , JANGAN TINGGALKAN AKU . TEPATI  JANJI KAU YE SAYANG . MOHAMAD HAIRI HASHIM MILIK NUR QAMARINA ZAINODIN <3

Wednesday, March 28, 2012

rendu kau :(

assalammualaikum .

hye guys . nur qamarina di sini . aha . firstly aku nak cakap yang aku penat sangat sebab tahun ni aku masuk kawad lagi . yeah ! memang best tapi kene tahan tekanan lah . latihan tengah panas muke pun da belang . hurm . btw doakan pasukan SMK GHAFAR BABA menang okay . tapi nak dapat no 1 memang sukar lah . tapi aku nak pegi perkhemahan . amin :)
sory melalut panjang sangat . ikut pada tajuk aku . aku tengah rendu someone . someone ? my MR.LOLLY A'LIL lah . awok kite nak cakap ni . kita rindu awok sangatsangat . ni kenyataan bukan auta :( . kita malu nak cakap kat awok . kite takut dengan awok . dengan ketidakstabilan relationship kita sekarang ni . series kite terasa hari ni bila kat sekolah . awok sakit hati kan ? hati kite lagi sakit . deal lah kan . samesame sakit hati ! bile kite nak macam duludulu balik ? rindu time tuh , handphone kite sunyi . kite selalu check fone . kite tercaricari mesej or call dari contacts yang bernama 'HUBBY' kite letak kat fone kite . tapi takde :'( mane awok ? awok ? best tak berborak dengan perempuan kat sekolah ? kite sakit hati tengok . tapi kite wat happy je . sakit hati tak perlu ditunjuk kan ? thanks thanks ! kite nak hantar mesej kat awok . nak mesej nan awok macam duludulu balik . tapi kite takut gaduh lagi . awok awok kite nak awak dengar yang kite RINDU AWOK SANGAT SANGAT . 

p/s : aku sayang ahmad jalil sorang je ! aku rindu dia sorang je !