BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 28, 2012

rendu kau :(

assalammualaikum .

hye guys . nur qamarina di sini . aha . firstly aku nak cakap yang aku penat sangat sebab tahun ni aku masuk kawad lagi . yeah ! memang best tapi kene tahan tekanan lah . latihan tengah panas muke pun da belang . hurm . btw doakan pasukan SMK GHAFAR BABA menang okay . tapi nak dapat no 1 memang sukar lah . tapi aku nak pegi perkhemahan . amin :)
sory melalut panjang sangat . ikut pada tajuk aku . aku tengah rendu someone . someone ? my MR.LOLLY A'LIL lah . awok kite nak cakap ni . kita rindu awok sangatsangat . ni kenyataan bukan auta :( . kita malu nak cakap kat awok . kite takut dengan awok . dengan ketidakstabilan relationship kita sekarang ni . series kite terasa hari ni bila kat sekolah . awok sakit hati kan ? hati kite lagi sakit . deal lah kan . samesame sakit hati ! bile kite nak macam duludulu balik ? rindu time tuh , handphone kite sunyi . kite selalu check fone . kite tercaricari mesej or call dari contacts yang bernama 'HUBBY' kite letak kat fone kite . tapi takde :'( mane awok ? awok ? best tak berborak dengan perempuan kat sekolah ? kite sakit hati tengok . tapi kite wat happy je . sakit hati tak perlu ditunjuk kan ? thanks thanks ! kite nak hantar mesej kat awok . nak mesej nan awok macam duludulu balik . tapi kite takut gaduh lagi . awok awok kite nak awak dengar yang kite RINDU AWOK SANGAT SANGAT . 

p/s : aku sayang ahmad jalil sorang je ! aku rindu dia sorang je ! 

0 comments: