BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 8, 2011

bestie day :)

winkwink *

hurm , arini syok gila la , even just round MT je , *kesah pulak aku best ke x ?
mne x syok ye ? round dgn REVO kn ,,, msti gempak la :p *aku poyo !
first skali , lepak pondok , sbb nk tggu makcek QYLA !
bile da smpai , g FAMILY STORE lk , haha ,
pegi situ tak beli ape pun , just tgok2 ja , *kamitakadaduitnakbeli :pp
lps g FS , lepak uma QYLA lk , sbb nk study , *baik tak ? haha
study MATHEMATICS ! e-x-c-i-t-e-d kot ! :pp
blaja skjp je , haha ,
lpas blaja , sye pegi jupa sama capital 'H'  ,
rindu gilos kt dye , da 3 minggu x jupe , tu pun skjp je , =(
lpas jupe dye , g on9 kt cc , haha ,
qyla , aien , zue je yg on9 , niena , tyqa mlas nk on9 :pp
ddok kt cc , aku kene buli ngan abg safik ! siot je ,
dye suruh aku beli kn dye cheezy wedges kt KFC , ishhh
terpakse ikutkan , klo x memekak lk , :pp
blik je kt cc , tetibe tyqa ckp capital 'H' krim slam , :O
tekejut aku , rpe2 ye dye on9 , huhu ,
lpas on9 kt cc , time to go back home !
first time naik bas sorang2 , tnpe kawan , ! yeah !
sblom ni aku naik bas msti ade kwn , klo x aku ta brani naik ,
*NIENA penakot :pp


*
*
hana tajima ? ke serabai tajima ? HAHA
mse ni kt fitting room , sje mengedik amik gmba :)

*capital 'H' ! aku tak mara kau pun la , ishhh , jgn eboh2 chat nan kawan aku pas uh mintak maaf bagai la , kunk aku mara tol2 bru thu , :ppp


0 comments: