BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 11, 2011

sharing is caring =)

assalammualaikum , hyep bloggers ,

nina da jarang update kan ?
nina ketandusan idea mey ,
lagipun kan , sekarang ni la kan kan ,
cikgu sekola nina puya la rajen bagi homework ,
nina tahu cigu jeles tengok murid dye relax je ,
tak pe , kami kan rajen ! rajen ke ?
ok ok , kita da lari dari topik ,
hari ni nina nak share sikit ,
hurm , actly nina terjumpa lagu baru ,
cett , lagu ni da lame , nina yang baru jumpa ,
ye la nina kan LOADING ,

lagu ni nina rase kalau korang dengar mesti terasa @ terharu ,
sape penah couple ? angkat kaki *
setiap kali couple mesti kita akan clash ngan 'si dye' kan ?
ok ok , nina rase lagu ni macam ade kene mengene ngan nina ,
ouch ! =) haha , 
 nina dari tadi cakap je kan ? tapi korang still lagi tak tahu lagu ape ?
nih  ha , 
tajuk : putus 
penyanyi : melda ahmad



dah dengar kan ? so ? ape korang rase ?
hehe

assalammualaikum ,

0 comments: