BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 9, 2011

happy birthday to me ;)

assalammualaikum ,

alhamdullillah , harini 9/12 ckup umur aku 14 tahun , :D , happy birthday to me , hiewhiew ~ thanks sape2 yg wish kat aku , hehe , thanks jugak kt KAWAN2 , QYLA , AIEN , AEMAN , AZAM , n HIM coz trun MT harini , korang memang terbaik , tpi aku jgk kene pau kn ? HAHA , sokey , ta kesah un :) btw , harini aku dpt jumpe my lovely sister , FARAHANA ANUAR , happy sngt2 , thanks akq sbb bgi bear tuh , comel sangat2 , huhu , owg akn jge bear tuh elok2 , btw sory sbb jupe akq skejap je , owg da kene blik , hurm , nty klo free , kite jupe lgi yup ;) , harini sngt2 penat , smpai tertido , dye mcg pun aku ta prasan , HAHA , terlalu gembire la , :P

0 comments: