BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 23, 2011

nice day ! :D

assalammualaikum guys ,

whoa ~ hariku harus dipenuhi dengan kehadiranmu HUBBYku , opss ! MEN-nyanyi pulak , lagu blog aku :P HAHA , harini memang best sangatsangat , awal pagi lagi dia kejutkan aku , dia call handfone aku , pergh , bergegar telinga aku , handfone pulak entah macam mane bole ade kat telinga aku , hah ! amik kau , vibrate . mase uwh segan gile , aku ingat kan kawan aku yang call , dengan suara aku yang baru bangun tidur , pisat mase uwh , angkat je la , tibetibe dengar suare dye , whoa ~ terus bangun dari katil , terkejut punye pusal :P , dye suruh aku mesej ngan dye , that why dya call , HAHA , da lepas dya call terus baring balik kat katil , ngantok doe mase uwh , hurm , pape pon , serius aku suka gile mase dye kejutkan aku tuh , sebab dye tahu makwe dye nih mmg selalu bangun lambat , haha , tido lambat bangun pun lambat , ish2 , teruk2 , 


keje aku dudok ruma asyik makan je la , HAHA , bile dye tanye wat pe tuh ? jawapan aku mesti MAKAN , haha , dye cakap saya gemok + buncitt , aduh , tak pasalpasal dapat panggilan macam uh , hurm , terime je lah , ahak ! gemok gemok aku pun , kau sayang jugak , uwee :D


# Aku Sayang Kau Doe ! 

0 comments: